Aanbod Cursussen

Voor u als zorgprofessional is het belangrijk om uw bekwaamheid aan te kunnen tonen. Kwaliteit van de zorg staat hierbij voorop. Vanuit deze visie zijn onze opleidingen en trainingen geaccrediteerd door diverse beroepsverenigingen. Hiermee houden we onze scholingen actueel zodat deze optimaal aansluiten op het werkveld.

Onze Cursussen

ADL ZorgOndersteuner 3 daagse Cursus...

Tijdens deze 3 daagse cursus leer je hoe je zorgvragers kunt ondersteunen bij de persoonlijke verzorging, eten en drinken en toiletgang , basale tiltechnieken en het aan en uitrekken van de steunkousen.

Medicatie aanreiken en toedienen...

In deze geaccrediteerd cursus van een dagdeel, update je de kennis over medicatieveiligheid en behandelen we wet- en regelgeving, baxter, dubbelcontrole en veel toegepaste medicatie bij cliënten.

Verpleegtechnische handelingen...

Voorbehouden en risicovolle handelingen zijn handelingen die je alleen uit mag voeren als je de juiste vooropleiding hebt (wet BIG), bevoegd bent (opdracht hebt) om te handelen en over de juiste vaardigheden en kennis beschikt.

Kies direct voor een van onze Cursussen

Direct weten welke medische trainingen en opleidingen ‘Verpleegtechnische Vaardigheden’ in de planning staan? En u direct aanmelden voor de lesdatum die u uitkomt? Bekijk dan gelijk de agenda.