Over Ons

Zuster Brenda Zorg is CRKBO Veilig en Gecertificeerd. Wij hebben de audit van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs glansrijk doorstaan.  In de CRKBO Register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die volledig voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.  

Wij Zijn uw Training & Cursus Experts

De beste kwaliteit te waarborgen.

Onze Cursussen zijn altijd up-to-date en sluit perfect aan op huidige vraag en aanbod op de lokale markt. Inclusief lesmateriaal en begeleiding.

wij helpen je graag met je carrière

Docent...

Met meer dan 25 jaar studie en werk ervaring in de zorg sta ik Brendeline Semeleer helemaal klaar om je te begeleiden naar je doel in de zorg.

Brendeline Semeleer

Mijn naam is Brendeline Semeleer en ruim 25 jaar geleden ben ik begonnen met mijn eerste MBO opleiding in de zorg. Na mijn MBO opleiding volgde een HBO opleiding en heb ik ze allemaal succesvol afgerond. Met verschillende diploma's van Verpleegkundige op zak was de tijd rijp om de nodige ervaring op te doen. Tijdens deze periode van voornamelijk werk en leer traject heb ik ook mijn zorgdocent diploma's weten te bemachtigen. Dit werk en leer traject beviel me uitstekend en zie hier het resultaat! Mijn eigen gecertificeerde "Cursus en Training Centrum" met een duidelijke missie: elke cursist zo goed mogelijk op te leiden, te begeleiden en klaar te stomen. Met de juiste kennis, ook van de laatste technieken, kunnen de cursisten na korte intensieve cursussen werken in de zorg. Wil je snel vooruitgang boeken, of je laten omscholen, neem gerust contact met mij op en hou de facebook pagina van Zuster Brenda in de gaten.

Blije gezichten van onze Cursisten

Wij ervaren elke week blije gezichten en tevredenheid van cursisten die die met een Certificaat vertrekken.